HATAY / REYHANLI - Şehit Mehmet Bağışlar Ortaokulu

Şehit Mehmet Bağışlar Ortaokulu

BÜKÜLMEZ MAH. ATATÜRK 10 CAD. NO: 5 REYHANLI / HATAY
Vizyon
İstiyoruz ki… Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olsun. İstiyoruz ki… Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenenler ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki… Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz Bükülmez ortaokulu olarak; 1- Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Anayasa’da ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, 2- Türk Milletinin Millî, Ahlakî, İnsanî ve Kültürel değerlerini benimseyen; Ailesini, Vatanını, Milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, 3- Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, 4- Sorumluklarını bilen ve yerine getiren, 5- İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, 6- Hür ve Bilimsel düşünme gücüne sahip, 7- Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmaları için varız.
klima+Soba
Okulumuzun ulaşım sorunu bulunmamaktadır.Servislerle ulaşım sağlanmaktadır.
Suriye sınırına yakın olup;okulumuz 180 haneli köydedir.
İl Merkezine Uzaklık:53 km. İlçe Merkezine Uzaklık:8 km.